Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HAJDUK SE PROVUKAO, ALI DOZNAO LOŠU VIJEST, NOĆNA MORA ZA OSIJEK! Evo koga su izvukli u Europa ligi

Autor: Bruno Herljević

Nakon što je Dinamo doznao s kim će igrati u drugom pretkolu Lige prvaka, protiv Šerifa ili Saburtala, protivnike za drugu fazu Europa lige moraju doznati i Hajduk i Osijek. Hajduk je već izvukao gruzijsku Gziru u prvom pretkolu, a Osijek se priključuje u drugom. Ždrijeb se održava u Nyonu u 14 sati.

Uoči početka stigla je neugodna vijest kako će Hajduk prvi dvoboj nove sezone protiv Gzire igrati dva dana ranije od predviđenog, 9. srpnja, dakle još manje vremena za pripremu.

Hajduk i Osijek su nositelji, međutim, Splićani moraju proći prvo pretkolo i malteški Gzira United.

Također, jedni i drugi smješteni su grupu 5 te su njihovi mogući protivnici pobjednici dvoboja PFC CSKA-Sofia – OFK Titograd, FK Riteriai – KÍ KlaksvIk ili SP Tre Fiori, Cork City FC – FC Progres Niederkorn – Cardiff Metropolitan University FC, Debreceni VSC – FK Kukësi, FK Ventspils – KF Teuta.

Na koncu je Osijek izvukao najgoreg mogućeg protivnika, boljeg iz ogleda Sofije i Titograda, dok je Hajduk izvuzkao Ventspils ili Teutu.




Dvoboji drugog pretkola na rasporedu su 25. srpnja i 1. kolovoza.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.