Photo: HNK Hajduk Split

HAJDUK OSLABIO ALI I ZARADIO: Prodan je mladi dragulj za sedam milijuna eura

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hajduk se nije osnažio, oslabio je, ali je i zaradio. Prodan je mladi reprezentativac Domagoj Bradarić. U francuski Lille. I neće konkurirati za uzvratnu utakmicu prvog pretkola kvalifikacija za EL protiv malteške Gzire. K tome, Bradarić bi u srijedu trebao otputovati u Lille na liječničke preglede i potpis ugovora.

Priča kaže da bi transfer mogao vrijediti sedam milijuna eura uz koje idu i bonusi od 1,5 milijuna eura te 10 posto od budućeg transfera. Ponuda je to koju ni Hajduk ni igrač nisu mogli odbiti, pogotovo Hajduk kome pripada kompletan iznos transfera. Nadalje, dosadašnji rekordni izlazni transferi iz Hajduka su onaj Nikole Vlašića od 8,7 milijuna eura te Nikole Kalinića od sedam milijuna eura. Palaversa je prodan u Manchester City za šest milijuna eura.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.