Photo: Filip Brala/PIXSELL

HAJDUK ODRADIO VELIKI POSAO: Legenda Vatrenih vratila se u Hrvatsku!

Autor: I.K.

Nakon najave ranije danas, Hajduk je na svojoj službenoj stranici potvrdio povratak Danijela Subašića u Hrvatsku i na Poljud. Veliki golman, tako, nastavlja karijeru nedugo uoči proslave 37. rođendana, a potpisao je ugovor koji traje do ljeta 2023. godine.

Subašić se vratio u Hajduk u kojem je prvi put bio u razdoblju od 2008. do ’12., nakon čega je prešao u Monaco. U Kneževini je  branio do ljeta prošle godine, a nakon toga je bio bez kluba. Čekanje na nastavak karijere prekinuto je službenom objavom splitskih Bijelih.

Subašić će na Poljudu braniti s dresom s brojem jedan na leđima, što sugerira da bi trebao biti glavni, dakako, dok se vrati u punu formu s obzirom na to da ipak nije dugo bio u akciji u službenim utakmicama.

Donosi iskustvo i karakter

Hajduk će svoj naredni susret igrati u nedjelju kod kuće protiv Lokomotive u 10. kolu hrvatskog prvenstva, a ostaje da vidimo hoće li legendarni Vatreni biti u sastavu trenera Jensa Gustafssona već tada.

Nakon Subašićevog potpisa za Hajduk, sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius istaknuo je da će veliki nekadašnji golman hrvatske reprezentacije pomoći momčadi svojim iskustvom i karakterom, s jakim pobjedničkim mentalitetom koji donosi u svlačionicu. U kombinacijama trenera Gustafssona pomoći će s obzirom na to da će Bijeli tijekom naredna tri mjeseca biti bez ozlijeđenog Josipa Posavca na golu.

Subašić imao svoju najavu

Prije nego je Hajduk objavio vijest o Subašićevom potpisu, legendarni golman je u objavi na profilu splitskog kluba na Facebooku pozvao na prijateljsku utakmicu 9. listopada u Zadru, najavljujući da će u tom susretu braniti. Ubrzo je stigla i potvrda povratka među splitske Bijele.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.