Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK NA KRILIMA ‘DRAGULJA’ DO PREORETA U LIGI PRVAKA! Veliko slavlje juniora na Poljudu

Autor: F.F

Juniori Hajduka slavili su i na Poljudu protiv sjevernomakedonske Škendije te su u dvije utakmice uvjerljivo slavili s 5:1. Heroj je, kao i u Skopju, bio 19-godišnji Filip Čuić.

Hajduk je na kraju slavio 3:1, a osim Čuića, u strijelce su se upisali Mate Antunović i Marko Brkljača.

U sljedećem kolu, mladi Bili igrat će protiv bjeloruskog Minska, a prva utakmica igrat će se na Poljudu 3. studenog. Uzvrat je na rasporedu 24. studenog.

Dominacija mladih Splićana

Dvoboj na Poljudu protekao je u dominaciji Hajduka koji je zaprijetio već u 12. minuti preko Marka Capana koji je pogodio vratnicu iz slobodnog udarca. Usprkos dominaciji, do vodstva dolaze – gosti. Memetriz Hamza s 15 metara prekrasno je vanjskom pogodio za 1:0 pokraj nemoćnog Silića.




Škendija se potom povukla iza lopte, a samo dvije minute kasnije Hajduk stiže do izjednačenja. Odbijenu loptu prihvatio je Antunović te preciznim udarcem pogađa drugi kut Bedjetijeve mreže. Filip Čuić riješio je pitanje pobjednika i put u sljedeće kolo kada je lijepim poluvolejem s 12 metara pogodio za 2:1.

Čuić je imao priliku postići i svoj drugi pogodak u nastavku susreta, ali je u 61. minuti gađao preko gola. Konačan rezultata djelo je Brkljače, koji je iz blizine zakucao loptu u mrežu. Iako je Škendija trebala hvatati zaostatak iz prve utakmice, u drugom poluvremenu praktički su se cijelo vrijeme branili te je Hajduk zasluženo slavio.

Hajduk je ovom pobjedom došao do drugog pretkola juniorske Lige prvaka. 

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.