Guardiola: Ili pobjeđujemo ili smo gotovi

Autor: Totalsport

Jasno je da Real drži u svojim rukama Primeru. Oni su ti koji imaju prednost i koji kontroliraju stvari već mjesecima. Dobiju li nas ili sve završi podjelom bodova priča je završena, oni su prvaci. Ako mi dobijemo jurnjava se nastavlja, završio je trener Katalonaca.

Pumpa se atmosfera za veliki nogometni spektakl koji u 20 sati, u subotu, počinje na Camp Nou. U novi veliki boj ulaze nogometaši Barcelone i madridskog Reala…

Pet kola prije kraja Real ima prednost od četiri boda. Dakako, ova međusobna utakmica, popularni “el clasico”, bi mogao mnogo toga riješiti. Jasno je to svim akterima ovog ogleda, pa tako i treneru Barcelone Josepu Guardioli.

– Sve je kristalno jasno. Ili pobjeđujemo ili smo gotovi – rekao je 24 sata prije početka velikog ogleda popularni Pep.

– Jasno je da Real drži u svojim rukama Primeru. Oni su ti koji imaju prednost i koji kontroliraju stvari već mjesecima. Dobiju li nas ili sve završi podjelom bodova priča je završena, oni su prvaci. Ako mi dobijemo jurnjava se nastavlja – završio je trener Katalonaca.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.