Guardiola eksplodirao: Ovakvim pristupom nećemo osvojiti ništa!

Autor: dnevno.hr

Pepovog bjesa nisu bile pošteđene ni najveće Barcelonine zvijezde koje su remijem protiv Almerije prepustile prvo mjesto na tablici Real Madridu.

Trener Barcelone Josep Guardiola na jučerašnjem treningu katalonskog giganta doslovno je eksplodirao. Pepovog bjesa nisu bili pošteđene ni najveće zvijezde poput Zlatana Ibrahimovića koji je u zadnjem kolu Primere zaradio crveni karton. Barcelona je na gostovanju kod Almerie upisala samo bod i tako prepustila prvo mjesto na tablici vječnom rivalu Real Madridu.

-Moramo se opametiti. Inače će sve na čemu smo naporno radili pasti u vodu. Ako ovako nastavimo, nećemo osvojiti ništa – izjavio je strateg Barcelone, te dodao da igračima alibine ne smije biti loše suđenje. Prije nego je napustio trening, Pep je rekao kako vjeruje da njegova momčad može opet biti trofejna, ali samo ako nastavi davati sve od sebe na terenu.

-Sve je u glavi. Ako noge ne slušaju, to je zato što niste dovoljno motivirali svoj um – zaključio je Guardiola, kojeg je dodatno naživciralo nevrijeme zbog kojeg nije mogao održati trening.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.