Photo: Twitter

GORICA SE RJEŠILA TRENERA: Hajduk presudio Jakiroviću, debakl u Splitu mu nije oprošten

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica objavio je u ponedjeljak kako Sergej Jakirović (43) više nije njezin trener.

“Naš dosadašnji trener otišao je s klupe naše prve momčadi nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera. U tom razdoblju vodio je Goricu u 61 službenoj utakmici”, objavila je Gorica na Twitter profilu.

“Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede”, rekao je predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Gorica je u subotu pretrpjela najteži poraz otkako igra u Prvoj HNL izgubivši sa 0-6 na Poljudu od Hajduka. U proljetnom nastavku prvenstva Gorica je ostvarila dva remija i dva poraza, a u ta četiri susreta nije postigla niti pogodak. No, igrala je protiv četiri prvoplasirane momčadi, na svom terenu je remizirala 0-0 protiv Osijeka i Rijeke, a uz poraz na Poljudu izgubila je sa 0-2 i od Dinama u Maksimiru.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.