Foto: Ante Cizmic / CROPIX

GOLGETER VATRENIH SASVIM ISKRENO: ‘Vidite Ronalda i Lea Messija, kako bi tek bilo meni?’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Mali broj hrvatskih igrača može se pohvaliti da u nekom klubu imaju status najboljeg svih vremena. Andrej Kramarić ima baš takav status u svom Hoffenheimu.

Stigao je tamo na posudbu iz Leichestera, ali je na kraju ostao i postao klupska legenda ujedno i najbolji strijelac u povijesti kluba. Potpisao je ugovor do 2025. što znači da će u klubu biti do svoje 34. godine života.

Povodom novog ugovora dao je intervju za njemački SportBuzzer. Otkrio je zašto je ostao u klubu toliko dugo te dao jednu vrlo zanimljivu usporedbu.

‘Manji igrači’

‘ Poznato je da se moja obitelj i ja osjećamo vrlo ugodno u TSG-u i u regiji. Klub mi je kao velika obitelj i zajedno smo već puno postigli. Manji je, međutim, taj što je u prošlosti bilo dovoljno igrača koji su nakon promjene morali naučiti da korak u novi klub i novu sredinu može biti prilično težak.’

 

Zatim je zaključio: ‘Ako su Lionel Messi u Parizu i Cristiano Ronaldo u Manchesteru već imali problema s prilagodbom, onda bi takav korak sigurno bio još teži za “manje” igrače poput mene.’




Za njemački klub skupio je 226 nastupa i 105 golova, a u karijeri je igrao još za Dinamo, Lokomotivu, Rijeku i Leichester. Za Vatrene je skupio 71 nastup i zabio 19 golova.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.