Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

GIGGS ODABRAO IGRAČE: Slavni mogu odahnuti, Ramsey neće igrati u Osijeku protiv Hrvatske

Autor: Andrija Kačić Karlin

Izbornik reprezentacije Walesa Ryan Giggs na popis za utakmicu protiv Hrvatske je uvrstio 26 imena, a kao što se i najavljivalo, nema jedne od dvaju najvećih zvijezda njihova nogometa. Aaron Ramsey zbog ozljede će propustiti dvoboj s Vatrenima, dok se Gareth Bale nalazi među onima na koje Giggs računa. Velšani, koji su dosad odigrali jednu kvalifikacijsku utakmicu (kod kuće pobijedili Slovačku s 1-0), dvoboju koji će se igrati u Osijeku, ali i onome tri dana kasnije u Budimpešti, pristupaju maksimalno ozbiljno, o čemu svjedoče i šestodnevne mini pripreme koje će odraditi u regiji Algarve na krajnjem jugu Portugala.
Ben Davies iz Tottenhama i Ben Woodburn iz Liverpoola reprezentaciji će se priključiti po završetku finala Lige prvaka, a mini pripreme u Portugalu preskočit će i trojica igrača koja će igrati u finalu playoffa za ulazak u Premierligu (Tom Lawrence i Harry Wilson iz Derby Countyja te Neil Taylor iz Aston Ville). KOnačni popis bit će zgotovljen 29. svibnja.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.