Photo by Matthias Hangst/Getty Images

GDJE ĆE KARIJERU NASTAVITI LOVREN? Liverpool ga neće, a vremena je sve manje

Autor: Andrija Kačić Karlin

Znate što je nepoznanica? Gdje će ove sezone nastupati, igrati hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren?
Po svemu sudeći – u Liverpoolu neće. Očito jest da trener Juergen Klopp ne računa na njega u prvom planu. Što se Lovrenu ne dopada i rado bi promijenio sredinu.
K tome, za njega se interesiraju renomirani talijanski klubovi, Milan i Roma. Liverpool je prepun dobrih stopera koji se odlično snalaze u paru sa skupim van Dijkom, Nizozemcem. Matip i Gomez su u prednosti i Lovrenu se neda čekati loša forma nabrojanih ili eventualna ozljeda.
Engleski mediji spominju da se u razgovoru s talijanskim klubovima Dejan Lovren ponašao benevolentno, da je čak i smanjio želju za visokom plaćom, sve kako bi nastupao u nekom vrhunskom klubu, održao formu i nastavio reprezentativnu karijeru. I Liverpool mu izlazi ususret, najprije je tražio 20 milijuna eura za odštetu, sada je i to smanjeno na 15-ak milijuna.
To otvara nove mogućnosti za Lovrena i vjeruje se da sigurno odlazi iz Liverpoola.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.