Galatasaray odustao od Ibričića i kupio Misimovića

Autor: hina

Misimović je za potpisao ugovor na četiri godine, a Wolfsburgu je pripalo osam milijuna eura odštete. Galatasaray je pokušavao angažirati Ibričića, međutim Hajduka ga nije želio pustiti za manje od 10 milijuna eura.

Vezni igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (28) napustio je redove Wolfsburga i karijeru će nastaviti u turskom prvoligašu Galatasarayu.

Misimović je za momčad iz Istanbula potpisao ugovor na četiri godine, a Wolfsburgu je pripalo osam milijuna eura odštete. Vodstvo Galatasaraya posljednjih je dana pokušavalo angažirati playmakera splitskog Hajduka Senijada Ibričića, međutim Hajduka ga nije želio pustiti za manje od 10 milijuna eura.

Kada su propali pregovori sa splitskim klubom vodstvo Galatasaraya se okrenulo Misimoviću kojeg su čelnici Wolfsburga pokušavali prodati nakon što su kupili Diega.

Misimović je stigao u Wolfsburg 2007. godine iz Nurnberga, a igrao je i za Bochum, te Bayern. Za Wolfsburg je upisao 65 ligaških nastupa i zabio je 17 golova, a bio je jedan od ključnih igrača u momčadi “Vukova” koja je 2009. godine osvojila njemačko prvenstvo.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.