Photo by Catherine Ivill/Getty Images

(FOTO) UPRAVO JE ZATO MESSI NAJVEĆI! Pogledajte što je prvo učinio nakon što je demolirao Liverpool

Autor: Bruno Herljević

Barcelona je na svom Camp Nou nadigrala Liverpool sa 3:0 u polufinalu Lige prvaka i praktički si osigurala nastup u finalu. Nošeni čudesnim Lionelom Messijem, koji je liverpulskim “redsima” zabio dva gola, Katalonci su potvrdili status favorita za naslov prvaka Europe, a Argentinac je ponovo glavni kandidat za Zlatnu loptu.

Međutim, nije Lionel Messi najbolji na svijetu samo zbog svojih majstorija i golova, on oduševljava ljude diljem svijeta i svojim ponašanjem. Nakon utakmice oglasio se na Instagramu i razgalio svoje obožavatelje porukom za nekadašnjeg rivala, ikonu Real Madrida, Ikera Casillasa.

“Sretan sam zbog večerašnjeg rezultata, ali još nas čeka teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola koji je odlična momčad i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad. Konačno, želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi”, napisao je Messi.

Messi je godinama vodio velike bitke sa španjolskom vratarskom legendom, dok je ovaj branio za Real Madrid, ali to je samo sportsko rivalstvo, što potvrđuje i Messijeva gesta.

Podsjetimo, Casillas je u srijedu ujutro hitno zaprimljen u privatnu bolnicu u Portu, a liječnici su utvrdili da je pretrpio srčani udar. Srećom, život mu nije u opasnosti, što je i on sam potvrdio.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.