(FOTO) UPOZNAJTE NOVOG MIOČIĆA: Kažu da će u kavezu biti pravi tigar!

Autor: J.V.H.

I dok svijet borilačkih sportova čeka konačnu odluku o otkazivanju ili održavanju UFC-a 249, prvak teške kategorije ne bere brigu.

Miočić je svoju posljednju borbu u oktagonu imao lani u kolovozu od kada nije ulazi u ring zbog poznatih razloga. Naime, njegove oči su bile u toliko teškom stanju nakon dvoboja s Danielom Cormierom da je donedavno bio upitan njegov povratak borbama.

Stipe je nakon dugog predaha i uživanja u statusu “najopakijeg čovjeka na planeti” napokon počeo s treninzima snage i izdržljivosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

BREAK RECORDS! #SM

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)




Da bi fanove razveselio i fotografijom u rukavicama, što nedvosmisleno znači da se vraća borbama i obrani naslova prvaka teške kategorije.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

PUT IN THE WORK #SM

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Bio je i uz Zagreb u teškim trenutcima. Potres koji je zatresao glavni grad Hrvatske prouzročio je veliku materijalnu štetu, pri čemu je ugašen život 15 – godišnje djevojčice. Stipe se solidarizirao sa zemljom iz koje vuče podrijetlo i u kojoj uživao ogromnu popularnost.

Svijetu je poslao sliku zagrebačke stvarnosti koja je tog dana izgledala kao filmski set za neki ratni film.

Da je Stipe radio na vlastitoj promidžbi u odsutnosti od borbi i nije neka tajna, no mnogi su se nemalo iznenadili “gangsta lookom” koji je osvanuo na njegovim društvenim mrežama.

Prvak na fotografiji izgleda totalno egzotično što mu je sve samo ne svojstveno.  S tetovažom preko torza, golim prsima, lancem oko vrata i tigrom uz bijesnu pilu u pozadini, Stipe se predstavio u novom ruhu.

Tko zna, možda nakon borilačke karijere dobije ponudu i za filmski angažman.

 

SUPERDVOBOJ SE ODGAĐA PO REKORDNI PETI PUT? ‘UFC traži zamjenu za Fergusona’

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.