Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

(FOTO) TORCIDA REKLA ŠTO MISLI O KOSU: Kopić poslao poruku ljutitim navijačima

Autor: Željka Orešković

Torcida je poslala jasnu poruku

Hajduk je protiv Istre slavio 3:1 na Alo Drosini, a sve pogotke ugurali su u prvo poluvrijeme, dok su u drugom usporili. Istra se, pak, u drugoj polovici razbudila i zabila jedan gol, ali do potpunog preokreta nije došlo.

“Znali smo da je ovdje izuzetno teško igrati, ponosan sam na dečke i na igru. Odigrali smo odličnih 45 minuta, a nakon toga smo se trudili da zadržimo stabilnost. Znali smo da će Istra u nastavku preuzeti rizik. Zadovoljan sam s tri osvojena boda, a Istri čestitam na svemu što rade u teškim trenucima”, krenuo je Željko Kopić.

“Što se tiče energije, kvalitete i ideje, prvo poluvrijeme smo odigrali sjajno. Bilo bi nadrealno kada bi tako odigrali svih 80 minuta. Teren je težak, Istra je kvalitetna, uvođenjem Pešića htjeli smo da tranzicija i rezultat budu uvjerljiviji. Nije realno da dominacija iz prvog poluvremena traje cijelu utakmicu”

Torcida poslala jasnu poruku

Torcida je najprije poslala lijepe poruke o Vukovaru, a onda su krenuli s vrijeđanjem igrača te su pokazali i transparent “Ogovornost, a ne demagogija!”, kraj kojeg je bio crtež ptice kosa na raketi.

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

“Jasna mi je slika, na nama je da igrom koju smo pokazali u prvom poluvremenu, pokažemo ljudima samo momčad koja je spremna bacati se na glavu koliko god je moguće. Želim tako pokazati svima koji vole Hajduk da smo spremni okrenuti stvari na bolje”, govori Kopić.

Novi Hajdukov strateg u igru je vratio Saida, a on mu je zahvalio pogotkom.




“Said je odigrao dobru utakmicu,stvarao je prilike suigračima i igrao kako smo i tražili od njega”.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.