Foto: Guliver image/AP Photo/Vadim Ghirda

(FOTO) ‘TERORISTI NAPADAJU, A DJECA SU SPAVALA’ Dramatična objava suigrača Vatrenog, jutro donijelo veliki šok

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Kijev je rano jutros bio uzdrman eksplozijama koje su izazvale strah u glavnom ukrajinskom gradu, a ono što se zbivalo je svojom objavom na Twitteru približio i jedan tamošnji sportski junak, Ruslan Malinovskij, ukrajinski nogometni reprezentativac i član Atalante iz Bergama u kojoj mu je suigrač Mario Pašalić.

Klupski kolega hrvatskog reprezentativca se na Twitteru javio objavom u kojoj je, uz pozdrav Europi u nedjeljno jutro, riječima opisao što se dogodilo u Kijevu. ‘Ovo je Kijev danas. Teroristi su bombardirali ‘vojne’ ciljeve, a djeca su unutra spavala’, napisao je Malinovskij.

Objavu na Twitteru na koju upozoravamo zbog uznemirujućeg sadržaja spašavanja ranjenog djeteta možete pogledati – ovdje.

Poziv da se pomogne

Reakcija ukrajinskog nogometnog reprezentativca stigla je s apelom i pozivom da se na ovo reagira, da netko pomogne, a sličan apel je u nastavku ruske invazije poslao Sergij Stahovskij, umirovljeni poznati ukrajinski tenisač, koji je tijekom karijere ostavio trag i u Zagrebu – odlaskom do kraja na dvoranskom ATP turniru u glavnom hrvatskom gradu.

Dok se čeka početak Wimbledona, Stahovskij je upozorio da za Ukrajince traje Wimbledon u kojem padaju žrtve, sa 62 ruske rakete koje su pale u napadima na različite ukrajinske gradove.

Stahovskij je sve dočarao slikom rata i fotografijama na kojima je on na mreži s Rogerom Federerom tijekom Wimbledona te Federerom u pozdravu na mreži s Oleksandrom Dolgopolovim, još jednim poznatim nekadašnjim ukrajinskim tenisačem.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.