Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

(FOTO) STIGLO PRIOPĆENJE POLICIJE: Pogledajte što su našli na tribini gdje je bila Torcida

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Iako Koprivnica nije grad poznat po navijačkim incidentima najteži slučaj ovaj sezoni dogodio se baš tamo. Nisu u pitanju ultrasi Slaven Belupa već gostujućeg Hajduka koji su suca gađali čime su stigli.

O sramotnom incidentu oglasila se i policija: “Nogometna utakmica je nakratko prekinuta u 35. minuti zbog bacanja predmeta s tribine gostujućih navijača u teren, od kojih je jedan dio pogodio pomoćnog suca. Također, gostujući navijači aktivirali su jedno pirotehničko sredstvo”

Isto tako policija je izvijestila kako je tijekom sigurnosnog pregleda stadiona prije početka utakmice pronašla 31 komad pirotehničkih sredstava na tribinama.

Jedan od navijača pod utjecajem alkohola

Jedan gostujući navijač doveden u prostorije policije, radi prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima, zbog alkoholiziranosti.

Policija RH

Isto tako izdana mu je mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama HNK Hajduk i hrvatske nogometne reprezentacije na osam dana te će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda, priopćeno je iz policije.

Sve u svemu bio je ovo loš vikend za Torcidu, a ranije tijekom dana pisali smo o tome kako je s tribine izgledalo bacanje predmeta sa tribine. Video pogledajte OVDJE.

Policija RH




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.