Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

(FOTO) SRPSKI PORTAL UDARIO PO GOTOVINI: Zaprepastit će vas degutantna karikatura

Autor: Željka Orešković

Jesu li to naznake ljubomore jer su Orlovi ispali s Mundijala?

Srpski mediji budno prate što se događa s hrvatskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Njihovi Orlovi davno su spakirali kofere i odletjeli kući pa su se, čini se, koncentrirali na Vatrene.

Točnije, više od igre i pobjeda, oni prate “popratne sadržaje”. Tako su prije nekoliko dana objavili vijest o “skandalu”, koji su, po njihovom, izazvali Ante Gotovina i Stjepan Mesić. Naime, dvojica švicarskih reprezentativaca, porijeklom s Kosova, rukama su napravili dvoglavog orla s albanske zastave, za što ih je FIFA novčano kaznila, a srpski mediji na naslovnici su objavili Gotovinu i Mesića kako pokazuju isti gestu rukama.

Inače, te fotografije stare su podosta godina, ali su ipak završile na naslovnici.

Taj “skandal” nazvali su “Ustaško – srpskom prljavom koalicijom”, a sada su s istim opisom objavili i karikaturu. Spomenuti reprezentativci Švicarske, Xherdan Shaqiri i Granit Xhaka, unose Antu Gotovinu, odjevenog u crnu uniformu, u Infantinov ured te govore:




“Gospodin prezident, mi smo došlji da ti pljatimo kaznu i to u gotovini”.

FOTO: Screenshot

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.