(FOTO) SRBIN RAZMIJENIO DRES S MODRIĆEM, A NEĆETE VJEROVATI ŠTO JE NAPRAVIO NAKON TOGA!

Autor: Bruno Herljević

Lukić je u Levante stigao prošloga ljeta iz Torina

Mladi srpski nogometaš, Saša Lukić, bio je jedan od boljih igrača Levantea u remiju s Real Madridom. Nogometaši Levantea iznenadili su Real s 2:2 rezultatom kod kuće, a srpskog nogometaša posebno je oduševio hrvatski reprezentativac i kapetan, Luka Modrić.

“Luka je fenomenalan igrač. On je nositelj igre, bukvalno sve kreće od njega. Razgovarali smo poslije utakmice, razmijenili dresove i poželjeli sreću jedan drugome”, otkrio je bivši igrač Partizana za srpski Mondo.

Lukić je u Levante stigao prošloga ljeta iz Torina, a razmijenjenim dresom pohvalio se na Instagramu. Napisao je “Hvala” i priložio sliku dresa.

“Kada sam ušao u svlačionicu s njegovim dresom, suigrači su mi dali veliki kompliment – rekli su mi da sam novi Modrić”, otkrio je 21-godišnji srpski veznjak.

Instagram

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.