fbpx
Foto:facebookscreenshot

(FOTO) SKANDAL U BOSNI I HERCEGOVINI! Bosanski mediji osudili transparent s likom osuđenog hrvatskog generala

Autor: G.I.Š.

Navijači Zrinjskog zadaju velike nevolje svome klubu, pošto se zadnjih tjedana o njima piše u kontekstu osuđenog hrvatskog generala Slobodana Praljka, a sada su napravili novu nepodopštinu kada je Zrinjski gostovao u Posušju.

Iako je Zrinjski ostvario pobjedu 3:1, BiH mediji su primijetili na tribinama transparent s likom osuđenog hrvatskog generala u Haagu, Slobodana Praljka, koji si je šokantno oduzeo život u sudnici ne želeći prihvatiti presudu za ratne zločine.

Već prije znaju se dogoditi veliki neredi u Mostaru između navijača Zrinjskog i Veleža, a zadnji je izbio baš zbog murala posvećenog osuđenom generalu.


Prekinuta utakmica

Kako pišu mediji iz BiH s tribina su se čuli i povici imena hrvatskog generala, a na tribinama bio je transparent s njegovim likom, dok su navijači držali poruku koju je izrekao u sudnici.
Sudac Admir Musić nakratko je prekinuo ovaj susret, a spiker je upozorio publiku, nakon čega je skandiranje prestalo, ali je transparent ostao.

Nogometni savez BiH već je ranije kažnjavao klubove zbog ovakvih ispada, te sada svi očekuju novu kaznu za Zrinjski koji je uvjerljivo prvi na tablici Premijer lige.

 

Autor:G.I.Š.