(FOTO) PRVI TRENING U DALLASU: Vatrenima se pridružio novi član stručnog stožera

Autor: Željka Orešković

Slijedi susret s Meksikom

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je stigla u Dallas, gdje će u utorak igrati s reprezentacijom Meksika, stoji na službenoj stranici HNS-a.

“Po prijateljskom ogledu s Peruom, u kojemu je južnoamerički predstavnik upisao pobjedu 2:0, Vatreni su stigli u Dallas i započeli se pripremati za drugi dio američke turneje, odnosno sraz s Meksikancima u utorak. Pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića ostalo je 19 igrača, a po dolasku u Dallas održan je trening na terenima Sveučilišta Southern Methodist”, javlja Savez.

✅Former #Croatia goalkeeper Dražen Ladić joins the national team coaching staff in Dallas as the #Vatreni? start preparations for the ??@miseleccionmx friendly on Tuesday! #BeProud #Family

A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

Dodali su i da se Vatrenima priključio novi član stručnog stožera. Prvi put u takvoj funkciji je Dražen Ladić, slavni golman Dinama i reprezentacije, koji je ’98. u Francuskoj osvoji svjetsku broncu. Ladić se Vatrenima priključio nakon što je gledao utakmicu Islanda i Meksika, s obzirom na to da su Islanđani posljednji protivnici Hrvatske u grupnoj fazi u Rusiji.

Naposljetku su istaknuli da će Hrvatska u nedjelju također trenirati na terenima  Sveučilišta Southern Methodist, dok će u ponedjeljak – dan prije utakmice – odraditi službeni trening na stadionu AT&T.







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.