Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO) PRIZORI KOJI ĆE UĆI U POVIJEST! Pogledajte kako se slavilo na Maksimiru nakon velike pobjede Dinama

Autor: Bruno Herljević

Nogometaši Dinama osigurali su dva kola prije kraja prolazak u šesnaestinu finala Europske lige te će prezimiti u Europi prvi puta nakon 1970. godine jer su u susretu 4. kola D skupine u Zagrebu pobijedili slovački Spartak iz Trnave s 3-1 (2-0).

Pogotke su za hrvatskog prvaka postigli Amer Gojak (22), Andrej Kadlec (35-ag) i Mislav Oršić, dok je strijelac za Spartak bio Vakhtang Chanturishvili (63).

Dinamo je igrom oduševio prepuni stadion, ali je fantastični ugođaj na Maksimiru pokvarila gusta magla zbog čega je susret bio na rubu regularnosti.

Nakon utakmice dinamovci su pojurili podno tribina i proslavili plasman u nokaut fazu Europske lige, a kamera je zabilježila njihovo veselje i ove će fotografije sada ući u povijest.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.