FOTO: Pravoslavni svećenik Papa PAOK stiže i u Zagreb kako bi vodio navijanje

Autor: G.R.

Svećenik sam deset godina, a na Toumbu dolazim više od trideset. Kako da se maknem od svih svojih prijatelja na tribini - kaže Mitzios dok se s osmijehom na licu fotografira s Dinamovim šalom.

Papa PAOK, pravim imenom Hristos Mitzios, pravoslavni je svećenik i više od 30 godina jedan od najžešćih navijača grčkog kluba PAOK, koji je sinoć pobijedio zagrebački Dinamo rezultatom 1:0 u Solunu.

Ovaj, po svim mjerilima, neobični navijač preko tjedna drži satove vjeronauka, a vikendom iz sveg glasa vodi navijanje na PAOK-ovim utakmicama.

Ne upušta se u sukobe i suzdržava se od vrijeđanja, ali kako sam kaže ‘pali baklje’ i navija iz sveg glasa. Papa PAOK je najavio i dolazak u Zagreb na uzvrat s Dinamom, a protivljenje crkvenih starješina zbog njegove ljubavi prema PAOK-u, mu ne smeta.

– Svećenik sam deset godina, a na Toumbu dolazim više od trideset. Kako da se maknem od svih svojih prijatelja na tribini – kaže Mitzios dok se s osmijehom na licu fotografira s Dinamovim šalom.




Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.