(FOTO) POLJUDSKE TRIBINE PREKRIVENE POLJIMA HRVATSKOG GRBA: Pogledajte pripremljenu koreografiju za početak utakmice

Autor: Andrija Kačić Karlin

Cijelu srijedu uređivale su se poljudske tribine koje su pred sumrak osvanule s kvadratićima hrvatskog grba. Stilizirana koreografija koja je u bojama i oblicima hrvatskog grba dočekati će naše reprezentativce i pokazati se svijetu tijekom intoniranja nacionalne hime.

Poljjudski stadion za utakmicu Hrvatske i Mađarske rasprodan je za samo nekoliko sati i očekuje se više od 30 tisuća gledatelja.

Navijači dolaze ne samo iz Splita, već iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te dijaspore. No, pripremljene su i velike mjere sigurnosti tako da se gledatejima preporuča dolazak na stadion već i dva sata prije utakmice kako bi se izbjegle gužve. K tome, obavezno će se morati pokazivati osobna iskaznica uz personaliziranu ulaznicu na ulazu u stadion.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU! 

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Dnevno Sport (@dnevno_sport) on




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.