Foto: Ante Cizmic / CROPIX

(FOTO) POGLEDAJTE KAOS NA UTAKMICI HAJDUKA I VITORIJE: Krenulo prstom u oko, na kraju je bilo i krvi

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hajduk je poražen u Portugalu s 1:0 od Vitorije, ali bila je to pirova pobjeda portugalske momčadi jer su Bijeli zahvaljujući slavlju od 3:1 u Splitu osigurali ‘playoff’ Konferencijske lige protiv Villarreala.

Uvod u susret bila je tuča na ulicama grada, a vatrena atmosfera i tuča nastavila se i na terenu. Ulog je bio veliki pa su i samim time i tenzije bile velike.

Prvi ozbiljni sukob dogodio se u 45 . minuti kada je Varala u klizećem startu vrlo nezgodno zakačio Sahitija. Domaćini su mislili da simulira pa su ga pokušali dići s travnjaka. Zbog takvog bezobraznog istupa domaćina hajdukovci su poludjeli i govorili svojim protivnicima da se maknu. Najdalje je otišao Tiago koji je gurnu prst u Sahitijevo oko prilikom svađe i dobio samo žuti karton.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Za vrijeme izvođenja kornera Atanasova, pred sam kraj susreta navijači Vitorije bacali su stolice u teren. Bilo je gađanja i drugim predmetima, a po informacijama iz Portugala, pala je i krv nakon što je Hajdukov kondicijski trener Ian Coll bio pogođen plastičnom bocom. Neugodno je prošao i Stjepan Badrov, ‘team manager’ Bijelih, koji je dobio upaljačem u glavu, s detaljima tog dijela priče koje približava Slobodna Dalmacija.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Ludilo se nastavilo i nakon posljednjeg zvižduka. Hajduk je krenuo prema Torcidi, ali je onda na centru nastala gužva i naguravanje. Tko zna tko je što komu rekao da je došlo do toga.

Foto: Ante Cizmic/CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.