Foto: Ivan Peric / CROPIX

(FOTO) OVO ĆE SE SVIDJETI DALIĆU! Vatreni golgeter dobio je veliko priznanje i neviđenu čestitku

Autor: Dnevno.hr

Njegova sjajna sezona morala je biti prepoznata. Navijači Hoffenheima znaju “što valja”, znaju kog treba izabrati za najboljeg igrača kluba u protekloj natjecateljskoj godini. Ona traje od jeseni do proljeća, ljeti se odmara – doduše vrlo kratko.

Andrej Kramarić je baš to. Simpatizeri i pratitelji njegovog kluba na društvenim mrežama izabrali su ga za igrača sezone. Navijački puk glasao je i dao najviše “palčeva gore” hrvatskom reprezentativnom napadaču.

Naš 28-godišnji golgeter u 37 je nastupa za klub prošle sezone zabio čak 22 pogotka uz pet asistencija. Službena stranica kluba otkrila je i čestitku na hrvatskom jeziku.

Nakon duge i naporne sezone s klubom i reprezentacijom, u kojoj je postao i najbolji strijelac Hoffenheima u Bundesligi u povijesti s 50 golova u 113 nastupa, Andrej se s prijateljima odmara na otocima Egejskog mora u Grčkoj.

View this post on Instagram

? ??? Čestitam, Andrej! Ihr habt entschieden: Unsere Nummer 2️⃣7️⃣ @andrejkramaric ist EUER SPIELER DER SAISON!




A post shared by TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim) on

View this post on Instagram

Mykonos crew ?

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.