FOTO: Osijek pobijedio Šibenčane, Dragovoljac poražen na gostovanju u Karlovcu

Autor: hina

Do novi domaćih pobjeda došle su ekipe Osijeka i Karlovca, koje su u 7. kolu Prve HNL na svojim terenima slavile protiv Šibenika, odnosno Hrvatskog Dragovoljca.

U utakmici 7. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin na stadionu Gradski vrt pobijedio Šibenik sa 3-1 (2-0). Pogotke za domaću momčad postigli su Kvržić (22), Barišić (43) i Smoje (54), dok je utješni pogodak za Šibenčane djelo Alispahića (80).

Baš poput Osijeka, u 7. je kolu Prve HNL tri boda, kao domaćin upisao i Karlovac. Do pobjede se ih odveli Jerneić u 38. minuti, te Batarelo u 68. minuti.

Nešto ranije odigran je i susret između Lokomotive i Zadra. Pobjedu je odnio domaćin, a konačni rezultat bio je 3:2 za Lokomotivu. Strijelci za domaću momčad bili su Bule (34, 64) i Šimić (70), dok su za goste pogađali Santini (75 – 11 m) i Mršić (83).

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.