Photo: Petar Glebov/PIXSELL

(FOTO) ONI SU PRAVI JUNACI! Reporteri Dnevnog i Anica Kovač zbog ovog su postali miljenici Hrvata!

Autor: Bruno Herljević

Nije sve baš bilo idealno na dočeku Vatrenih u ponedjeljak na zagrebačkom glavnom trgu. Reporteri Dnevnog, zaštitari i Hitna proveli su više od pola dana noseći vodu premorenim i pregrijenim navijačima koji se nisu mogli izvući iz gomile, a za to vrijeme je većina tkozvane ‘elite’ i press zone ignorirala situaciju.

Naši reporteri, Andrija Kačić-Karlin i Snježana Vučković, uputili su se u obližnji market i kupili vode koliko su mogli te su je razdijelili onima kojima je to potrebno.

“Ovo je strašno. Pada se u nesvijest, jedna maloljetna djevojka je srušila. Nitko joj nije pomogao, samo smo kolega Kačić-Karlin i ja išli po vodu”, kazala nam je s terena u ponedjeljak reporterka Snježana Vučković.

“Kompletna press ekipa i pozvana elita hladnokrvno gleda kako se ljudi pet metara od njih ruše. Nas dvoje i zaštitari točimo vodu u apoteci. Odnijeli smo već hektolitre. Jebi*a, prvo treba biti čovjek pa onda odraditi posao”, govorila nam je naša reporterka Vučković noseći vodu umornim navijačima.

“Na Trgu je ludnica, kaos, nema nikakve kontrole, navijači su posvuda i moglo bi biti svega. Nažalost, kako sada stvari stoje, ako se nastavi ovako popunjavati moglo bi na kraju biti i ozlijeđenih”, javio je to naš reporter s terena negdje oko 15 sati kada su Vatreni tek trebali sletjeti u Zagreb. Nažalost bio je u pravu. Hitna je intervenirala čak 500 puta na licu mjesta, a neke su prevozili u bolnicu i to zbog umora i dehidracije.

Međutim, nisu naši novinari bili jedini uz zaštitare i Hitnu koji su pomagali navijačima, učinila je to i Anica Kovač, supruga Roberta Kovača, koja je iz VIP zone cijeloga dana nosila vodu.







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.