Photo by Denis Doyle/Getty Images

(FOTO) NE PAMTIMO KADA SMO VIDJELI OVAKVOG MODRIĆA! Kapetan Vatrenih otkrio svoju dobro skrivanu stranu

Autor: Bruno Herljević

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna objavio je u petak kraj igračke karijere u respektabilnoj 37. godini života. Srna ne odlazi iz nogometa već postaje pomoćni trener Šahtara, kluba koji mu je obilježio karijeru i u kojem je proveo 15 godina.

Od Srne se već danima opraštaju njegovi bivši suigrači iz reprezentacije. Ćorluka mu je poručio kako očekuje da bude ‘novi Guardiola’, Vrsaljko mu je zahvalio na svemu, ali posebno je dirljiv bio oproštaj Modrića.

Modrić i Srna su veliki prijatelji i uz njega i Ćorluku je gotovo od prvog dana u reprezentaciji. Stoga ne čudi što se Luka, kod kojeg inače nismo navikli preveliku emociju, osim što se često smije, na ovaj malo osjećajniji način oprostio od svog suborca.

“Završila je jedna divljenja vrijedna igračka nogometna karijera. Počinje jedna nova nogometna priča s istom strašću, znanjem i dušom. Priča života, priča Darija Srne. Priča o dobrom čovjeku. Prijatelju, neka je sa srećom”, napisao je Modrić na Instagramu.

Javio mu se i Mario Mandžukić.




“Proživjeli smo puno toga zajedno u dresu Hrvatske pa sam imao priliku izbliza vidjeti kakav si nogometaš, suigrač, kapetan i lider. Možeš biti ponosan na sjajnu karijeru, a ne sumnjam da ćeš nastaviti jednako uspješno na novom poslu. Sretno.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.