FOTO: Navijači dočekali pobjedonosni Dinamo

Autor: M.S.

Stotinjak je navijača rano ujutro u srijedu, 24. kolovoza, dočekalo Dinamo uzdignutih i glasnom pjesmom. Bilo je tu i mlađih navijača, koji su skupa sa starijima zapjevali.

Nakon 12 godina, Dinamo se plasirao u Ligu prvaka, pa su svi jako sretni. Prvensteno igrači, onda navijači, a zatim i cijela uprava kluba. Što se navijača tiče, njih je stotinjak u rano jutro u zračnoj luci Pleso, dočekalo svoje miljenike.

S osobitim slavljem je dočekan vratar Ivan Kelava, junak utakmice, koji je Dinamo spasio od potopa, i Malmo od čudesnog ulaska u LP.

– Teško je opisati što trenutačno osjećam. Nismo igrali dobro, no sve to skupa nije bitno. Mislim da smo svojim ovogodišnjim nastupima pokazali da zaslužujemo Ligu prvaka – rekao je kratko, javlja HRT.

Pa pogledajte i kako su navijači dočekali europski Dinamo u priloženoj foto-galeriji.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.