Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO) NAJLJEPŠI DRESOVI NA SVIJETU! Pogledajte u čemu su sve Vatreni igrali od 1990. godine

Autor: Željka Orešković

Vatreni su za Svjetsko prvenstvo u Rusiji dobili novo izdanje dresove, ono oko kojeg se javnos podijelila. Prva garnitura je crveno-bijela, odnsno sa slavnom šahovnicom, ali polja su ogromnih dimenzija i na leđima ih nema. Upitna je druga garnitura koja je crno-plava. Kockice se na njoj jedva razabiru, a iako izgleda moćno, kado da nedostaje taj zaštitni znak na njoj.

Tijekom godina, od 1990. hrvatska nogometna reprezentacija promijenila je nekoliko dizajna dresova, a najslavniji je onaj iz 1998. godine, koji su prije nekoliko dana proglasili drugim najljepšim u povijesti svjetskih prvenstava.

Mi smo ih pronašli sve do 2012. godine i najbolje da pogledate sami u čemu su sve naši dečki igrali i da odlučite koji se vama najviše sviđa.

FOTO: HNS

Inače, na fotografiji nedostaje sred kojeg su nogometaši nosili na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine…




FOTO: Nike

Kao i onaj s Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine…

FOTO: Nike

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.