Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

(FOTO) NAJBOLJI NA SVIJETU ULAZI U POVIJEST: Od ponedjeljka Luku Modrića možete i poslati poštom!

Autor: HINA

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i najbolji nogometaš svijeta u 2018. godini dobit će svoju poštansku marku, koju će Hrvatska pošta u prigodnom izdanju “Hrvatski sport – Luka Modrić” pustiti u optjecaj u ponedjeljak, 25. ožujka.

“Najtrofejniji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije svojim je trudom i zalaganjem osim brojnih prestižnih strukovnih nagrada zaslužio i ovo rijetko priznanje. Poštanska marka izdana Luki u čast tiskana je u 300 000 primjeraka, a nominalna vrijednost marke je 10 kuna”, stoji u službenom priopćenju iz Hrvatske pošte u kojem se navodi kako je dizajnerica iz Zagreba Alenka Lalić prilagodila fotografiju Drage Sopte za ovo izdanje.

Marka je izdana u arčiću od 9 maraka s jednim privjeskom, a Hrvatska pošta izdala je i prigodnu omotnicu prvog dana (FDC).

Photo: Hrvatska pošta

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.