Foto: Ante Cizmic / CROPIX

(FOTO) MODRIĆ POČASTIO DINAMOVCE: Sjajna slika, a tek ove riječi za legendu

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Prošlo je već puno godina otkako je Luka Modrić igrao za Dinamo i u dresu zagrebačkih Plavih istrčavao na Maksimir, a po povratku na stadion u raspadanju, stigao je podsjetnik na dane prije nego je 2008. otišao iz Zagreba u London, u dres Tottenhama.

Hrvatska na Maksimiru nije bila dvije godine, a na povratku, Modrić je mlade igrače Dinama razveselio druženjem i zajedničkom fotografijom s članovima nogometne akademije zagrebačkih Plavih.

Bile su tu i posebne riječi kojima je Dinamo na društvenim mrežama popratio ovo druženje i sliku za pamćenje za mlade nogometaše.

‘Nekad Dinamov dječak, danas najbolji na svijetu’

‘Nekada dječak u Dinamovoj nogometnoj školi, a danas najbolji igrač na svijetu!’, stoji u objavi na Instagramu kojom su Plavi približili kako je Modrić razveselio mlade igrače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Od Zadra do Maksimira pa dalje

Nakon što je kao dječak bio u akciji u dresu Zadra, Modrić je 2000. nastavio svoj put u mladoj momčadi Dinama, a potom, stigao je i do seniorske konkurencije, postajući prvotimac zagrebačkih Plavih, a potom i zvijezda, nakon što se ‘kalio’ na posudbama u mostarskom Zrinjskom i Interu iz Zaprešića.

Legendarni Vatreni potom je krenuo dalje, prema Londonu i Tottenhamu, a od 2012. je u Real Madridu, u sjajnoj priči koja se nastavlja u dresu velikog kluba iz glavnog španjolskog grada. Dakako, nastavlja se i put u dresu hrvatske reprezentacije, s kojom će sutra ponovno biti u akciji na Maksimiru, u velikom dvoboju s Danskom u europskoj Ligi nacija – u hrvatskoj potrazi za velikim korakom prema završnom turniru tog natjecanja.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.