Photo: Robert Anic/PIXSELL

(FOTO) MAMIĆEV ‘POSLUŠNIK’ OTEO SE KONTROLI: Na Fejsu obavio nebulozu kakvu još niste pročitali

Autor: Željka Orešković

Svim silama brani Zdravka Mamića

Tomislava Marčinka svi znaju kao vjernog “podanika” Zdravka Mamića i člana Izvršnog odbora Dinama. Upravo on najglasniji je kada treba braniti gazdine interese, ali i stati iz njega, koliko god divljao po sudnicama i presicama.

Mamića je branio čak i kada je izvrijeđao nekadašnjeg ministra sporta i obrazovanja, Željka Jovanovića te je napisao:

“Pitajte u Njemačkoj može li ministar obrazovanja ili obrane biti Francuz, ili u Sbiji Albanac, u Grčkoj Turčin…”.

Od tog ispada tadašnjeg direktora za odnose s javnošću, ogradio se i sam Dinamo, ali ni to Marčinka nije potaklo da se okani društvenih mreža. Sada je “napao” ponovo, kada je u srijedu čuo presudu koja Zdravka Mamića osuđuje na šest i pol godina zatvora…

FOTO: Facebook

“Presuda u znaku Sotone (Vraga, Đavla, Nečastivog, Belzebuba, Lucifera, Šejtana…), onda je vrlo indikativna današnja presuda osječkog sudskog vijeća (Darko Krušlin, Miroslav Rožac, Miroslav Jukić)! Jer, presuda je obznanjena 06.06.2018. (6+6+6=18) u 12 sati (6+6=12)! Zdravku Mamiću izrekli su kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci (6, 6), Zoranu Mamiću 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6), Milanu Pernaru 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6) i Damiru Vrbanoviću u 2 točke 3 godine (2 puta 3 = 6)! Sve te šestice usaglasili su i obznanili Krušlin, Rožac i Jukić! Slučajno?”, napisao je u nebuloznom postu Marčinko.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.