Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO) MAMIĆA UHVATILI NA TAJNOM SASTANKU! S kim se to savjetnik Dinama tajno nalazi po BiH?

Autor: Bruno Herljević

Bivši čelnik Dinama, a danas savjetnik u bjegunstvu pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić, trenutno se nalazi u Hercegovini, odakle ne može biti izručen Hrvatskoj.

Mamić se u vrijeme svog boravka u BiH često sastaje s prijateljima, obitelji, a sada su ga uhvatili u vrlo zanimljivu društvu. Naime, bip je s bratom Zoranom Mamićem, a s njima je bio Vahid Halilhodžić, bivši trener Dinama.

Za mnoge će susret Mamića i Vahe biti iznenađenje s obzirom na ružan raskid suradnje u Dinamu kada je Vaha optužio Mamića da mu je psovao majku. Podsjetimo, Halilhodžić je vodio Dinamo niti godinu dana i bio je jedan od najuspješnijih trenera te je pod njim Dinamo izgledao vrlo moćno, premda nije imao prejak kadar. Mamić mu je, kako je Vaha sam tvrdio, upao u svlačionicu tijekom utakmice s Interom i psovao mu je majku. Zdravko je to demantirao i došlo je do prepirke koja je neslavno završila. Dakle, protjerivanjem iz Dinama.

Sada je priča drugačija, očito. Mamić se zbog nepravomoćne presude hrvatskog suda za maleverzacije u Dinamu, krije u BiH, a Halilhodžić čeka novi angažman nakon nenadanog otkaza na mjestu izbornika Japana uoči početka SP-a.

Očito su Mamić i Vaha zatomili sve nesuglasice.

Foto: grude.com

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.