Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO) KAKO JE PETKO ‘PROSTRIJELIO’ TRENERA POGLEDOM! Evo kad je to i zašto napravio napadač!

Autor: I.K.

Bruno Petković neće se po dobrom sjećati Dinamove utakmice u Beču u trećem kolu u grupi u Europskoj ligi. U susretu u kojem je njegova momčad izgubila s 2:1, glavni napadački adut zamijenjen je u završnici prvog poluvremena, a to mu je palo jako teško.

Sve je rekla reakcija koju je Petković imao po izlasku s terena. U prolazu je ‘ošinuo’ Damira Krznara pogledom, zakolutao je očima i krenuo dalje, prema svlačionici, no kasnije je ipak promijenio raspoloženje u dovoljnoj mjeri da se vrati i isprati ostatak utakmice.

U drugom dijelu bio je na klupi, u blizini kapetana Arijana Ademija, koji pauzira zbog ozljede.

Krznar objasnio izmjenu

Trener Krznar je umjesto Petkovića u igru uveo Komnena Andrića, a zbog čega je došlo do izmjene, pojasnio je pred kamerama TV Arena Sporta poslije utakmice.

‘Nažalost, nije mogao udarati loptu glavom. Posljedica udarca je ostala, a ako napadač ne može udarati glavom, morali smo reagirati’, rekao je Krznar.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve počelo u Rijeci

Petković je ozljedu pretrpio u subotu u derbiju u Rijeci, kada je nakon udarca u glavu osjećao probleme sa sluhom, a očito su posljedice ostale i pet dana kasnije.

Unatoč reakciji Dinamovog napadača koja je pokazala da nije bio sretan, s klupe je stigla odluka da je njegovom nastupu u Beču došao kraj.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.