(FOTO) JEZIV DETALJ S UTAKMICE SRBIJE I AUSTRIJE! Navijači su utihnuli, a suigrači se hvatali za glavu

Autor: Bruno Herljević

Reprezentacija Austrije pobijedila je Srbiju sa 2-0 (1-0) u utakmici 1. kola skupine B Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine, koja je u ponedjeljak odigrana na stadionu Nereo Rocco u Trstu.

Vodeći pogodak za Austrijance postigao je Wolf u 37. minuti, a konačnih 2-0 iz slobodnog udarca postavio je Horvath u 78. minuti.

Pogotku Horvatha prethodilo je isključenje Jovanovića, koji je crveni karton dobio zbog toga što je startom na Wolfa isprovocirao lom desne potkoljenice austrijskog nogometaša. Bio je to zaista jeziv prizor zbog kojeg su navijači utihnuli, a sugirači se hvatali za glavu.

 




Od 21 sat u Udinama se sastaju Njemačka i Danska.

U polufinale će se plasirati prvoplasirane reprezentacije iz svake od tri skupine te najbolja od tri drugoplasirane reprezentacije.

U utorak će prvu utakmicu u skupini C odigrati hrvatski nogometaši, a od 18.30 sati na stadionu u San Marinu suparnik im je Rumunjska. U Ceseni će od 21 sat igrati Francuska – Engleska.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.