Foto: Ranko Suvar/CROPIX

(FOTO) HRVATSKA SLAVI SVOJE JUNAKE! Pogledajte scene s ulica i trgova, opet sve gori zbog Vatrenih!

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Hrvatska slavi novi veliki uspjeh Vatrenih, Zlatko Dalić i sjajna momčad su u velikoj borbi ušli u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru i oduševili su u dolasku do novog velikog koraka u društvu najboljih na svijetu!

Vatrenima nije bilo lako protiv Japanaca koji su trčali od prve minute do kraja produžetaka, ali uspjeli su izboriti nastup među posljednjih osam na turniru i šansu za još veći uspjeh, s odlukom u raspucavanju s 11 metara u kojem je briljirao Dominik Livaković.

Puno je junaka, Livaković je svojim obranama postao glavni, a na ulicama i trgovima, slavila se cijela momčad koja je još jednom pokazala klasu, spremna za veliki rezultat čak i ako ne odigra na svojoj najvišoj razini, kako je poslije susreta opisao Luka Modrić.

Slavilo se u Zagrebu, s okupljanjima u središtu grada koje nije zaustavilo niti lošije vrijeme u zimskim mjesecima u kojima se prvi put igra veliki reprezentativni nogometni turnir.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX
Foto: Ranko Suvar/CROPIX
Foto: Ranko Suvar/CROPIX

Dolaze i slavljeničke slike iz drugih hrvatskih gradova, s puno emocija oduševljenih navijačica i navijača osobito u Splitu, koji je tradicionalno navijački ‘vruć’, a tako je i usred zime…

Foto: Vojko Basic/CROPIX
Foto: Vojko Basic/CROPIX
Foto: Vojko Basic/CROPIX

Bit će ‘vruće’ i u petak, kada Hrvatsku čeka borba za polufinale. Zna se da će se igrati u četiri popodne po našem vremenu, a odluka o protivniku dolazi u utakmici Brazila i Južne Koreje.

Prije toga, bit će još vremena za slavlje, ono će danas trajati kako večer i noć idu dalje, hrvatski junaci s terena su to zaslužili…




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.