Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(FOTO) HOĆE LI SE SNIMATI FILM O LUKI MODRIĆU? Ništa nije nemoguće, pogotovo kada pogledate ovu fotografiju!

Autor: Dnevno.hr

Životni put Luke Modrića znan je svima onima koji su barem jednom čuli za njega. A teško da na svijetu postoji osoba koja ne zna za ponosnog nositelja titule najboljeg nogometaša svijeta. Bio je najbolji na Mundijalu u Rusiji, zlatna je lopta i FIFA Best Player… Sve ima, nismo nabrojali niti pet posto svih njegovih pojedinačnih nagrada.

Naosvajao se Modrić, a iako zalazi u pozne godine karijere, osvajat će još. Što na terenu, a što možda jednom i na filmskom platnu. Od čuvanja ovaca na Velebitu do naslova najboljeg nogometaša na svijetu trebalo je proći mnogo vremena, ali i put od tisuću milja.

Poznato je da je nogometaš madridskog Reala prije odlaska u Dinamo bio na probi u Hajduku. Tamo nije zadovoljio struku pa je ubrzo otišao u Zagreb.

Ovo je jedna fotografija iz njegovih mladih dana. Modrić je na njoj u bijelome dresu. Onaj Hajdukov nikad nije obukao, ali mu zato Realov “kraljevski” odlično stoji.

 

View this post on Instagram

 

? Impossible is nothing! ?? @wecroatia




A post shared by We Are Croatia ?? (@wecroatia) on




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.