FOTO: Instagram

(FOTO) HAJDUK POKREĆE ISTRAGU PROTIV IGRAČA! Kockanje i opijanje prije derbija s Dinamom skupo će ih koštati

Autor: Željka Orešković

Službeni Hajduk reagirao je na fotografije svojih zvijezdi, na kojim ase vidi kako kockaju, piju i puše prije derbija s Dinamom.

“HNK Hajduk je odmah po saznanju pokrenuo proces kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kojemu svjedoče fotografije te prema klupskom pravilniku unutar Kluba sve propuste i sankcionirati”,  piše u dopisu Hajduka.

Na spornim fotografijama su Stipe Vučur, Andre Fomitschow i Steliano Filip, trojica defenzivaca koji se ne mogu pohvaliti predobrim igrama, a samim time ne može se ni Hajduk pohvaliti dobrim rezultatima. Spomenuti nogometaši često su na udaru kritika, a Hajduk je na šestom mjestu HNL-a i ispao je iz Kupa i Europe.

Igračima vjerojatno ne ide u prilog što su uz fotografije napisali i “pripreme za derbi” kada bi se zaista trebali pripremati jer Dinamo već dugo nije imao ovakvu sezonu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.