(FOTO) GVARDIOL NAKON REMIJA S BELGIJOM OTRČAO MAMI! Emocije je teško suspregnuti: Zna se tko ga voli najviše od svih

Autor: I.G.

Nakon što je Hrvatska odigrala remi s Belgijom i time osigurala ulazak u osminu finala SP-a, nogometaši su otrčali svojim obiteljima.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Fotografi su snimili Joška Gvardiola s mamom Sanjom koja ga je bodrila s tribina.

Gvardiol je jedan od najpopularnijih nogometaša na Svjetskom prvenstvu, gdje se s Hrvatskom uspio plasirati u osminu finala, a tamo su ga došle bodriti i njegove sestre Lorena i Franka s obitelji.

Zbog izvanserijskih partija na Svjetskom prvenstvu, ovih dana u žiži zbivanja, i to ne samo hrvatskih već i europskih medija. Branič Vatrenih je već duže vremena na meti Chelseaja, a njegove igre na Mundialu su nagnale klub sa Stamford Bridgea da požure s transferom pa bi on već nakon Katara mogao otići u Englesku i postati najskuplji obrambeni igrač na svijetu.

Inače, Luka Modrić je snimljen u zagrljaju s djecom koja su utakmicu pratila u društvu mame Vanje i Lukinog oca Stipe. Fotografi su snimili Modrića kako grli djecu, kćeri Sofiju i Emu te sina Ivana. Oni su za tatu navijali u dresovima sa svojim imenima.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.