Foto: HNK Vukovar 1991 - službena stranica

(FOTO) DVOJICA JUNAKA UKRASILA NOVI PONOS VUKOVARA: ‘Heroji se nikad ne zaboravljaju’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Za vrijeme nogometne sezone, a nedugo prije Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Vukovar 1991 predstavio je svoj novi klupski ponos.

Vukovarski klub objavio je da će na svoja gostovanja ići s novim autobusom, u klupskim bojama i uz fotografije dvojice junaka obrane Vukovara na autobusu, oko stražnje registracije novog vozila.

Na autobusu su likovi Blage Zadre i Jean-Michela Nicoliera, koji su dali svoje živote braneći grad i Hrvatsku u Domovinskom ratu. Tu je i natpis – “heroji se nikad ne zaboravljaju”.

Predstavljanje na Facebooku

Vukovarski klub je svoj novi ponos predstavio na vlastitoj stranici na Facebooku, objavljujući da je stiglo zvučno pojačanje kojem žele prevoženje pobjedničke i raspjevane momčadi.

https://www.facebook.com/hnkvu1991official/posts/670384587863802

Vukovarci u borbi za vrh

S novim autobusom, Vukovar 1991 ide dalje u sezoni u kojoj je trenutno na trećem mjestu u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi, u hrvatskoj drugoligaškoj konkurenciji.

Vukovarci imaju 18 bodova u dosadašnjih 12 kola, koliko su prikupili i četvrtoplasirani Solin te petoplasirano Dugopolje.




Na vrhu je Rudeš, koji ima 23 bod, a drugu poziciju drži vinkovačka Cibalia s 21 bodom.

Vukovar 1991 je u gostima već danas, protiv Jaruna na terenu u Lučkom, a prije zimske stanke preostale su i još četiri ligaške utakmice.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.