Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO) DAVOR ŠUKER SE VRATIO: ‘Ukazanje’ slavnog Hrvata, pojavio se na neočekivanom mjestu!

Autor: I.K.

Nakon što se posljednjih mjeseci povukao iz javnog života, Davor Šuker ponovno se pojavio, i to na mjestu na kojem je njegovo pojavljivanje bilo iznenađenje. Šuker je snimljen u društvu hrvatskog boksačkog teškaša Filipa Hrgovića i njegove ekipe, a Hrgović je, podsjetimo, tijekom vikenda boksao u Las Vegasu, uz pobjedu nad Emirom Ahmatovićem, teškašem koji nastupa pod njemačkom zastavom, a rođen je u Srbiji.

Fotografija na kojoj je Šuker u društvu Hrgovića i njegove ekipe objavljena je na profilu menadžerskog ‘teama’ hrvatskog boksača. Bivši proslavljeni hrvatski reprezentativni napadač, donedavni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, snimljen je s društvom ispred pulta na kojem se naručuje ‘fast food’. ‘Vrijeme je za slavlje’ – piše uz fotografiju, što nam govori da je snimljena nakon Hrgovićeve pobjede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kalle & Nisse Sauerland (@sauerlandbros)

Od HNS-a se oprostio u srpnju

Prije fotografije u društvu Filipa Hrgovića i ekipe hrvatskog boksača, Šuker se mjesecima nije pojavljivao u sportskim vodama, makar ovako posredno, sa scenom u kojoj je u prvom planu drugi hrvatski sportaš. Podsjetimo, Šukerov oproštaj od predsjedničke dužnosti u Hrvatskom nogometnom savezu dogodio se potkraj srpnja, uz govor kojim se obratio okupljenima na Izbornoj skupštini HNS-a.




Šukera je na predsjedničkoj dužnosti naslijedio Marijan Kustić, dotadašnji izvršni direktor HNS-a.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.