Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

(FOTO) ČUDESNI TINEJDŽER STIGAO MEĐU VATRENE! Već je pala i fotografija o kojoj svi pričaju!

Autor: P.V.

Izbornik Dalić odlučio je pozvati u reprezentaciju Luku Sučića, 19-godišnjeg veznjaka, a nakon što je za duel u Osijeku otpao Mateo Kovačić.

Nakon što je u Varaždinu zabriljirao i s golom i dvije asistencije pogurao Hrvatsku do pobjede (U21 reprezentacija), izbornik A reprezentacije odlučio ga je dodatno nagraditi.

I već se priključio u gradu na Dravi, a tamo je pala i fotografija o kojoj se priča.

Luka i Luka

“Mlađi Sučić sa svojim idolom Modrićem”, stoji u potpisu fotografije, a koju je HNS objavio na svojim društvenim mrežama.

Luka i Luka izazvali su dosta komentara, 17 godina mlađi “napada” i čeka svoju šansu ne bi li ispunio još jedan svoj – san. Vidjet ćemo hoće li konkurirati, utakmica je na rasporedu u ponedjeljak u 20:45 sati.

Sigurno će mu Luka “senior” dati dosta korisnih savjeta, u to uopće ne treba sumnjati. Iako s 36 godina na leđima, oduševio je na Cipru, čak iako je promašio penal…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.