Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

(FOTO) ANDREJ KRAMARIĆ ILI FILMSKA ZVIJEZDA? Zanimljivom fotomontažom zahvalili su hrvatskom ‘asu’

Autor: Josip Čabraja

Andrej Kramarić je ovu sezonu za njemački Hoffenheim odigrao fenomenalno. U protekloj sezoni zabio je čak 20 golova što nije uspio još nijedan Hrvat, pa čak ni Mario Mandžukić kada je igrao za Bayern Munchen.

Valja napomenuti da je ‘Krama’ najbolji strijelac u povijesti Hoffenheima s 95 golova u 184 utakmice.

Još jedna zanimljivost je ta da su iza Kramarića na vječnoj listi Hoffenheimovih strijelaca još dva Balkanca. Sejad Salihović drugi je najbolji strijelac sa 67 golova, a treći je Vedad ‘Vedator’ Ibišević s 54 pogotka.

Zanimljiva zahvalnica

Kako bi pokazali koliko im naš Andrej znači, njemački klub iz Sinsheima objavio je zanimljivu fotografiju na svoj službeni Twitter profil.

Naime, Kramarićevu glavu montirali su na tijelo Willa Smitha iz filma ‘I am a legend’ uz natpis: “Ovo je rezime naše sezone”. Dodali su i hashtag G.O.A.T što znači Greatest of all time ili u prijevodu, najbolji svih vremena.

Evo kako izgleda ova nadasve zanimljiva objava:

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.