FOTO: Twitter

(FOTO +18) RONALDA ZASJENIO PENIS: Fotkao se s protivnikom, sliku im uništio goli Chiellini

Autor: Željka Orešković

Igrati protiv Cristiana Ronalda san je mnogih mladih nogometaša, a među njima je bio i Milanov Raoul Bellanova, koji je Porugalca uhvatio u svlačionici. Nakon utakmice na San Siru, Raoul je potražio Ronalda i zamolio ga da se fotografiraju zajedno.

Portugalac je, naravno, pristao, ali nije ni pomislio da bi mu fotku mogao uništiti Chiellinijev penis, a upravo to se dogodilo. Taman u tom trenutku on je prošetao gol iza njih, a jasno je da su društvene mreže izgorjele kada je fotka procurila u javnost.

Sam Raoul nije objavio spomenutu fotografiju, ali ona je svejedno našla put do Twittera.


Mladi nogometaš naposljetku se ispričao:

“Zaista mi je žao što je ova fotka završila na društvenim mrežama. Ispričavam se Giorgiu Chielliniju jer ovo nije bila moja namjera. Samo sam se htio slikati s velikim igračem. Nisam ništa objavio na društvenim mrežama niti bih to učinio nakon poraza. Na fotki se smijem jer mi se ostvario san. Napravio sam jednu pogrešku, zbog koje mi je jako žao, i podijelio fotku s prijateljima koji su je objavili a da me nisu pitali smiju li”, objavio je Raoul na Instagramu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.