Photo: Igor Kralj/PIXSELL

EVO OD KOGA JE MODRIĆ KUPIO VILETINU ZA 90 MILIJUNA KUNA! Španjolci razotkrili misterij, ovaj je ‘prao novac’!

Autor: F.F

Španjolski mediji već su neko vrijeme okupirani tajnama koje su otkrivene kada su Pandorini dokumenti procurili u javnost. Dio tih dokumenata odnosi se i na Gustava Mirabalu Castra, kontroverznog venezuelanskog odvjetnika.

SAD je 2019. godine sankcionirao Castra zbog navodnog pranja novca u suradnji s venezuelanskim nacionalnim rizničarom Alejandrom Andradeom koji je 2018. godine osuđen na deset godina zatvora zbog pranja novca u iznosu većem od milijardu dolara.

Nakon svih problema sa zakonom koji su snašli Castra, on se preselio u Madrid gdje je živio do 2019. godine.

Modrić kupio dom od Castra

Te je godine Castro svoju vilu prodao Luki Modriću, otkrivaju Pandorini dokumenti. 


Španjolski mediji su 2019. godine naveliko pisali o novom domu obitelji Modrić. Vila vrijedna 12 milijuna eura nalazi se u elitnoj četvrti La Moraleja. Prostire se na tri tisuće četvornih metara te ima deset spavaćih soba.




Modrićeva vila ima isto toliko spavaćih soba i kupaonica te dvoetažni dnevni boravak. Naravno, u dvorištu je golemi bazen, igralište za padel te vrt. Vila sadrži i teretnu, vinski podrum, kino za 18 osoba te garažu u koju stane deset automobila. Djeca imaju igraonicu od 80 kvadrata, dok se Modrić i njegova supruga opuštaju u prostoriji za masažu.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.