Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Evo koje je zaključke donio Izvršni odbor Dinama

Autor: Dnevno GIŠ

U ponedjeljak održana je dugo najavljivana sjednica Izvršnog odbora Dinama, na kojoj se raspravljalo o novom statutu, uspjesima prve momčadi i radu nogometne škole.

Ovo je očito prvi korak prema demokratizaciji Dinama, ali još treba čekati daljnje događaje, a hoće li svi biti zadovoljni to baš i nismo sigurni.


Podsjetimo, nakon što je IO prihvatio prijedlog novog statuta on će nakon što se tekst usuglasi biti upućen Skupštini na glasanje, a to bi trebalo biti u prosincu.

Zaključci Izvršnog odbora

1. Izvršni odbor raspravljao je o prijedlogu novog Statuta kojeg je izradila radna grupa, a o kojem su članovi IO davali svoja mišljenja i sugestije. Odlučeno je da će članovi IO u sljedećih nekoliko tjedana usuglasiti konačni tekst Statuta koji će biti upućen na prihvaćanje Skupštini. Jednoglasno je odlučeno da će konačni tekst Statuta biti pripremljen u skladu sa smjernicama radne skupine u smjeru modernijeg Statuta otvorenog prema participaciji članstva u tijelima kluba.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

2. Jednoglasno je dana potpora treneru i stožeru prve momčadi kao i Upravi kluba po pitanju ciljeva sportskih rezultata koji i dalje ostaju isti: osvajanje domaćeg prvenstva, osvajanje Kupa i prolazak skupine europskih natjecanja.

Boysi su baš bijesni, opet ih je izigrao u Dinamu, okrenuo im je leđa

3. Izvršni odbor raspravljao je i o radu Nogometne škole koja u zadnje vrijeme bilježi dobre rezultate i IO također izražava zadovoljstvo radom iste radi značaja iste za naš klub.
Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.