Foto: Goran Mehkek / CROPIX

EVO GDJE GLEDATI VATRENE, POSLJEDNJI ISPIT UOČI SVJETSKOG: Navijači se polako zagrijavaju za ludilo koje samo što nije

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Vatreni će u Rijadu s početkom u 13 sati svoju jedinu pripremnu utakmicu za Svjetsko prvenstvo. Suparnik igračima Zlatka Dalića bit će Saudijska Arabija.

Utakmica u Rijadu igrat će se na stadionu Prince Faisal bin Fahad, a ne na stadionu Mrsool Park, kako je bilo ranije dogovoreno. Razlog promjene stadiona je loše stanje travnjaka na stadionu Mrsool Park.

Osim toga mijenjao se i termin samog igranja, umjesto u 11 sati igrati će se u 13. Razlog su vrućine da bi se igrači poštedjeli vrućine i ostali što je više moguće svježi.

Gdje gledati?

Rekao je Dalić da će na teren oni koji nisu puno igrali u zadnje vrijeme: “Marcelu Brozoviću je potrebna minutaža, vraća se nakon ozljede i nije puno igrao. Marko Livaja ima ozljedu mišića, njega ćemo poštedjeti, nema potrebe da forsiramo. Nije u pitanju ništa ozbiljno. Svi ostali su zdravi.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

“Luka Modrić će igrati, vidjet ćemo koliko. Isto vrijedi za Ivana Perišića. Ne želimo da igraju cijelu utakmicu ili njen veći dio, ali svakako će igrati.” zaključio je.




Susret Saudijske Arabije i Hrvatske možete gledati na programu Nove TV od 13 sati.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.