Foto: Matija Djanjesic/CROPIX

ENGLEZI SE RASPISALI O ORŠIĆU: ‘To da potpisuju Oršića je nešto što Southampton ne radi’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Transfer Mislava Oršića u Engleski Southampton popraćen je i u medijima na otoku, a još se samo čeka službena potvrda kluba, kako bi mogli staviti točku na i, sad već bivšeg krilnog napadača Dinama.

Tako je za HRT transfer potvrdio Ivanu Dorianu Molnaru novinar The Athletica Jacob Tanswell koji prati Southampton.

Jacob Tanswell je potvrdio da je transfer vrijednosti od šest milijuna eura uz bonuse, a naglašeno je kako je Dinamo odbio prvu ponudu Southamptona.

“Postat će igrač Southamptona u sljedećih 24 do 48 sati. Trenutačno obavlja liječnički pregled u trening kampu Southamptona”, piše novinar The Athletica Jacob Tanswell.

Čudno za njih

“Klub obično ne dovodi igrače iznad 25 godina, obično kupuje mlade igrače i tinejdžere, ali sada su doveli Oršića koji ima 30 godina. To je želio novi trener Nathan Jones, Oršić ima iskustva i navijači su uzbuđeni zbog njegovog dolaska”, koji nisu baš zadovoljni novim trenerom.

Tanswell misli da će Oršić igrati u prvih 11, ali dosta navijača smatra da treba dobiti otkaz, iako je vodio klub u samo četiri utakmice.




REUTERS/Hannah Mckay/Guliver Image

“Nema baš razvijen stil igre i određenu formaciju, mislim da će igrati sada s tri u obrani te dva krilna igrača koji će ulaziti u sredinu, a tu će Oršić dobiti priliku na lijevoj strani gdje igra sjajno proteklih nekoliko sezona”, smatra Tanswell.

“Činjenica da potpisuju Oršića je nešto što Southampton ne radi. Mislim da su potpisali jednog igrača starijeg od 27 godina u posljednje tri godine”, otkrio je novinar The Athletica i zaključuje da je Sothamptonu potrebno iskustvo te da se nadaju da će Oršić ponoviti odlične predstave iz Dinama i reprezentacije.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.