Foto: Milan Sabic/PIXSELL

ENGLEZI NAJAVLJUJU BOMBU OD TRANSFERA! Guardiola je odlučio dovesti najvećeg talenta hrvatskog nogometa!

Autor: F.F

Već su u nekoliko navrata iz Hajduka potvrdili kako ne planiraju prodavati mladog Stipu Biuka, jednog od najvećih hrvatskih nogometnih talenata. No, usprkos njihovim tvrdnjama, engleski mediji prenose drugačiju priču.

Popularni The Sun tako piše kako je Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, opasno zagrizao za mlado i talentirano lijevo krilo Hajduka.

Navode kako je Biuk za prvu momčad Hajduka debitirao tek u ožujku ove godine, ali očito se španjolski strateg ‘zaljubio’ u igru splitskog dijamanta.

I Nijemci su opasno zagrizli

Također navode kako je City spreman ponuditi 18 milijuna funti, što je otprilike 21 milijun eura. Ako uzmemo u obzir financijsku situaciju hrvatskog velikana, ovakvu ponudu teško bi odbili.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pišu kako će Guardiola imati konkurenciju u pokušaju dovođenja Biuka. The Sun prenosi kako su za usluge mladog Vatrenog zainteresirani i mnogi njemački velikani, poput Bayerna, Wolfsburga,  Borussije Monchengladbach i Hoffenheima,  a u smjeru Splita gledaju i Galatasaray te Red Bull Salzburg. Vidjet ćemo što iz Hajduka kažu na ove vijesti.

Prisjetili su se i posljednjeg Hrvata koji je nastupao za City, a riječ je o Vedranu Ćorluki koji je tamo proveo sezonu 2007./2008.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.